”Vores værste fjende er os selv” – CC

Som optakt sæsonpræmieren på lørdag, har vi taget en snak med anfører CC. Hun har fået 3 skarpe spørgsmål om opstartsperioden og 3 skarpe spørgsmål om hendes forventninger til holdet, sæsonen og sig selv!

 

3 skarpe om opstartsperioden

1)  Hvordan har opstartstræningen været?
Opstarten har været med fokus på det fysiske og vores spillestil, som vi har udviklet mere på. Vi er et godt offensivt hold, så derfor har der været meget fokus på det i opstarten. Og som altid har den været præget af løb og styrketræning, så det ikke er vores dårlige form, som skal have en negativ indvirkning på kampene.

2) Hvordan føler du holdet har rykket sig henover vinteren?
Jeg føler, at holdet er rykket tættere sammen efter en god træningslejr. Vi har fået nye spillere, som har skullet tilpasse sig, og modsat sagt farvel til Frede, som var en kæmpe gevinst på vores ene kant. Men jeg synes truppen har fundet sig godt til rette, og her i vinterperioden har vi brugt meget tid på kommunikation på banen – og det lykkedes rigtig godt, specielt i kampen på Cypern.

3) Hvordan står I før sæsonstarten mod Vejle på lørdag?
Med en god træningslejr i bagagen, hvor vi viste gode takter i træningskampen imod Apollon, føler jeg, at vi er klar til forårsdebuten imod Vejle. I træningskampen på Cypern følte jeg, at vi fortsatte fra kampene i efteråret, og det var super fedt at mærke.

 

3 skarpe om CC’s forventninger

1) Hvad er dine forventninger til holdet?
Jeg har store forventninger til holdet. At alle vil yde hver gang! Jeg forventer, at alle er klar på endnu en rejse sammen. Vi havde et fantastisk efterår, og netop derfor ved jeg, hvordan vi kan spille og kæmpe for hinanden – og dette skal vi fortsat gøre. Vores værste fjende har fra dag et været os selv, så i kampene skal vi finde de gode takter frem fra efteråret.

2) Hvad er dine forventninger til sæsonen?
Jeg forventer, at vi får en god start. I efteråret lagde vi nervøst og usikkert ud, og der tabte vi nogle dumme point. Det skal ikke ske igen. Vi skal være klar fra start og tage selvtilliden med os i foråret. Så mine forventninger til sæsonen er med en god fornemmelse i maven.

3) Hvad er dine forventninger til dig selv?

Mine forventninger til mig selv er altid store. Større end til holdet. Jeg ved, hvad jeg skal bidrage med både på og uden for banen, og det tænker jeg over hver dag. Det er klart at min alder, rollen som anfører og min erfaring gør, at jeg skal være med til at tage ansvar og vinde kampene. Så 4 mål fra mig denne sæson er min fodboldmæssige forventning. 🙂

 

Kvinderne møder Vejle Boldklub på udebane på lørdag. Kampen kan du læse mere om her >