Velkommen til Sasja Hansen

Vinteropstarten er over os, og kvinderne er fuld gang med at forberede sig til sæsonstart i april. Denne opstart har budt på nye som gamle ansigter, og vi kan nu byde velkommen til endnu en spiller, som har valgt at prøve kræfter i Greve – nemlig Sasja Hansen.

 

Fodboldglæden genvundet

Sasja er en unge spiller på bare 18 år, der tidligere har spillet på bl.a. Brøndbys U18 DM hold. Hun har desværre været ude med en skade i en længere periode og derved mistet fodboldglæden. Hun er dog nu tilbage i stor stil og fremadrettet bliver det i Greve-trøjen.

“Jeg er glad for, at vi kan præsentere endnu et ungt talent i truppen. Sasja har trænet med i et par måneder, men i dag har vi lavet en aftale med Sasja, der gør, at hun nu er en del af førsteholdstruppen i Greve,” fortæller Lasse, cheftræner.

Aftalen med Sasja er faldet på plads efter hun har trænet med i Greve i et par måneder og fundet fodboldglæden igen.  Sasja fortæller selv, hvordan valget faldt på Greve af flere årsager:

“Jeg valgte Greve, fordi jeg søgte nye udfordringer. Jeg synes, Greve virker som en klub, der er god til at pleje og udvikle spillere, hvilket har været en af de centrale grunde til, at jeg valgte Greve. Derudover satser de også utrolig meget på kvindefodbolden og miljøet derude er meget professionelt.”

Sasja har altså indgået i kvinderne træning de sidste par måneder, og hun synes, at de første par måneder har været gode og spændende – og at resten af truppen har taget godt imod hende.

“Det har været super fedt at starte i Greve. Pigerne har taget godt imod mig, og jeg har følt mig meget velkommen lige fra start af.” siger Sasja

 

En god spilfordeler

Sasja er en dygtig fodboldspiller – der ifølge Lasse er med til at skærpe konkurrencen på midtbanen og styrke formationen på midten. Lasse fortæller, hvordan bl.a. Sasjas overblik er en fordel på midtbanen:

“Sasja er en fantastisk spiller som ligger på den centrale midtbane. Hun er en god spilfordeler med et godt overblik og en god vilje til at lære mere og mere”

 

Vi har stillet Sasja 3 skarpe spørgsmål:

1) Hvad ser du frem til i næste sæson i Kvalifikationsligaen?
Jeg ser frem til et utrolig spændende forår. Jeg håber og tror på, at det kommer til at gå os godt, og at vi forhåbentlig kommer til at spille med om de to første pladser. Derudover ser jeg også frem til nogle rigtig spændende og hårde kampe med højt niveau.

2) Hvad er dine forventninger til dig selv i næste sæson?
Jeg håber på at kunne bidrage med en masse til holdet. Derudover håber jeg at kunne kæmpe mig til noget spilletid, så jeg kan udvikle mig endnu mere

3) Hvad forventer du af holdet i næste sæson?
Jeg forventer at vi giver alt og griber chancen om, at spille med om de to første pladser.

 

Stort velkommen til Sasja! Vi glæder os til at se dig i Greve trøjen fremover.