Taktisk ændring gav 2-0 sejr over Sundby

I lørdags var det tid til returopgøret – et returopgør kvinderne havde ventet spændt på og set frem til længe. Første sæsonkamp mod Sundby blev til et bittert 5-2 nederlag. Men i lørdags fik kvinderne vist Sundby og alle tilskuerne, at når man spiller taktisk fodbold og arbejder for hinanden, så får man 3 point.

Kvinderne pressede fra start Sundby i bund – med Troest og Sparre på toppen, Frede og Sissel på kanterne og Bubber som 10’er blev der lagt et massivt pres og allerede i kampens første minutter havde både Troest og Sparre store chancer, som nemt kunne have ført til scoring. I 11 minut kommer forløsningen så – et skud mod mål af Bubber rammer en Sundby spiller og bolden lander foran CC, der skyder mod mål. Bolden ryger lige over Sundbys målmand og kvinderne og tilskuerne på sidelinien kunne juble over 1-0 scoringen.

CC, Sparre og Bubber

Stor jubel efter CCs 1-0 scoring i 11 minut

Kampen bød på masser nærkampe, chancer og hårdt arbejde. I bagkæden stod Malle, He og Nico godt og Sundby blev derfor aldrig særligt farlige foruden et par enkelte chancer som enten røg forbi mål eller Mira reddede.

Sukkerbold, taktisk arbejde og masser dueller

I 2. halvleg fortsatte kvinderne det høje pres og flere chancer bød sig. I 50 minut opsnapper Frede bolden på midten af Greves banehalvleg og dribler den op på Sundbys banehalvdel – her ligger hun en sukkerbold på tværs af banen igennem Sundbys to midterforsvarer, som Sparre modtager og sikkert placerer forbi Sundbys målmand.

Resten af 2. halvleg formåede kvinderne at spille taktisk klogt og derved holde Sundby fra at reducere – mens de samtidig søgte at få 3-0 scoringen og dermed lukke kampen for alvor. Alle på lægterne vidste, at Sundby hurtigt kan slå til, det så vi i første sæsonkamp, hvor Sundby på bare 5 minutter scorede tre mål og senest mod FC Damsø, hvor de scorede to mål på 1 minut. Der var derfor ingen der kunne ånde lettet op før slutfløjtet – også selvom hele den defensive organisation med både Gryde, Malle, He og Nico sørgede for at stå godt på banen og holde Sundbys offensive spillere væk fra mål.

Efter 3 minutters overtid kunne kvinderne ånde lettet op. Kampen endte 2-0 og kvinderne sikrede sig dermed 3 vigtige point efter en kamp med masser taktisk og hårdt arbejde. Kampens spiller blev Sparre, som fik overrakt gave af boldpigerne. Gaven var sponsoreret af Sydbank Greve afdeling Team Kenneth.

 

 

Lasse, cheftræner, siger om kampen

“Taktiskændring op til Sundby kampen samt hårdt arbejde gjorde forskellen. Jeg er mega imponeret over holdet. Den måde de stod sammen og gik ind og arbejdede denne sejr hjem! En del nye ændringer gjorde den store forskel på banen, og jeg kan ikke sætte en finger på mine spillers indsats! For den var fantastisk! Vi vidste det ville blive en hård kamp, og at vi skulle slå dem på dem på den taktiske del og spille klogere end de dem! Og det syntes jeg også vi gjorde. Spillerne skal have kæmpe ros for den her sejr.”