Sponsorer

Som sponsor gør du en forskel

Alle typer sponsorater og støtte, store som små, er hjertelig velkommen i Greve Fodbold Kvindeafdeling. Vi har brug for virksomheder, der kan hjælpe os i det daglige og på den lange bane. Din hjælp er uundværlig!

For som sponsor er det dig, der gør den store forskel! Greve Kvindeafdeling har brug for virksomheder, der vil gøre en forskel. Med flere end 1800 følgere på Facebook og over 370 følgere på Instagram har vi to platforme, der kan maximere synligheden af dit sponsorat. Med et sponsorat hos Greve Fodbold Kvinder bliver din virksomhed synlig, som en virksomhed, der støtter det lokale idrætsliv og samtidig giver sponsoratet dig en PR- og reklameværdi.

Vi kan ikke undvære din støtte

Vi har brug for din hjælp til at få dagligdagen i klubben til at køre. Men vi vil også gerne give dig noget igen. For os er et sponsorat ikke bare et tryk på en trøje eller et banner på stadion. Vi vil give dig mere til gavn for din virksomhed
Alle sponsorater bliver derfor skræddersyet og tilpasset individuelt. Dermed finder vi en løsning, der passer lige netop din virksomhed og dine behov.

Produktsponsorat?

Vi sætter pris på alle slags sponsorater - og for os er et produktsponsorat lige så meget værd, som et pengesponsorat. Sidder du derfor med en virksomhed, der sælger et produkt, der kunne være interessant for os, så tag endelig kontakt til os, så vi kan tage en snak om, hvordan dit produkt kan være til gavn og nytte for kvinderne og hvordan vi kan give dig noget igen.

Vil du være sponsor?

Kontakt Anders Sønnichsen, Sponsorchef
mail-icon mail-icon
Sydbank er hovedsponsor for Greve Fodbold Kvinder.
Læs mere
Sadolin Glostrup
Sadolin Glostrup sponsorerer Greve Fodbold Kvinder
Læs mere