Sponsorer

Som sponsor gør du en forskel

Alle typer sponsorater og støtte, store som små, er hjertelig velkommen i Greve Fodbold Kvindeafdeling. Vi har brug for virksomheder, der kan hjælpe os i det daglige og på den lange bane. Din hjælp er uundværlig - for som sponsor er det dig, der gør den store forskel!

Med flere end 2100 følgere på Facebook og over 600 på Instagram er vi iblandt de bedst repræsenterede kvindefodboldklubber på sociale medier - kun overgået af Brøndby og Fortuna Hjørring. Vi har dermed de digitale platforme i orden, der kan maximere synligheden af dit sponsorat. Og med et sponsorat hos Greve Fodbold Kvinder bliver din virksomhed synlig, som en virksomhed, der støtter kvindefodbold og det lokale idrætsliv.

Vi kan ikke undvære din støtte

Vi har brug for din hjælp til at få dagligdagen i klubben til at køre. Men vi vil også gerne give dig noget igen. For os er et sponsorat ikke bare et tryk på en trøje eller et banner på stadion. Vi vil give dig mere til gavn for din virksomhed. Til alle hjemmebanekampe har vi kampsponsor på - dette giver dig mulighed for at være med til at udvælge kampens spiller, få trykt dit logo i dagens kampprogram og meget andet.

Alle sponsorater bliver skræddersyet og tilpasset individuelt. Dermed finder vi en løsning, der passer lige netop din virksomhed og dine behov.

Vil du bidrage med produktsponsorat?

Vi sætter pris på alle slags sponsorater - og for os er et produktsponsorat lige så meget værd, som et pengesponsorat. Sidder du derfor med en virksomhed, der sælger et produkt, der kunne være interessant for os, så tag endelig kontakt til os, så vi kan tage en snak om, hvordan dit produkt kan være til gavn og nytte for kvinderne og hvordan vi kan give dig noget igen.

Vil du være sponsor?

Kontakt Anders Sønnichsen, sponsorchef
mail-icon mail-icon
Sydbank Greve v. Kenneth Hansen er hovedsponsor for Greve Fodbold Kvinder.
Læs mere
Sadolin Glostrup
Sadolin Glostrup sponsorerer Greve Fodbold Kvinder
Læs mere
Bilka - Waves sponsorerer Greve Fodbold Kvinder, og sørger for at fylde kvindernes køleskab op med snacks og og kakao
Læs mere
Nordisk Film Biografer - Waves sponsorerer Greve Fodbold Kvinder
Læs mere
Bilen's Ven er rejsesponsor for Greve Fodbold Kvinder.
Læs mere
Real Mæglerne Greve/Solrød sponsorerer Greve Fodbold Kvinder.
Læs mere