Mira Pastoft

Mira indgår aftale med Uhlsport

Mira Pastoft aftale med Uhlsport

Inden Greves kvindernes 1. hold gik på sommerferie, skrev 1. målmand Mira Pastoft, og U18’s målmand Tania Leisten, under på en sponsoraftale med Uhlsport. Aftalen er fungerende fra efteråret 2017 og indebærer, at Uhlsport sponsorerer målmandshandsker til både Mira og Tania gennem sæsonen, således at de begge er i stand til at levere deres yderste i både kamp og træning.

Uhlsport er hele tiden på jagt efter de næste store målmandstalenter, og her har de fået øje på blandt andet Mira.

“Vi er altid på udkig efter lovende målmænd, og her må vi erkende, at Mira er en af Danmarks bedste, derfor er vi også rigtig glade og stolte over, at Mira nu bliver en del af vores Uhlsport familie. Vi spår hende en stor fremtid.” fortæller Kim Mørch fra Uhlsport

Mira er også glad for samarbejdet og fortæller med stor glæde, at Uhlsports sponsorat betyder meget for hende, da det letter både kampe og træning, da hun ikke skal tænke på udgifter til handsker. Uhlsport leverer målmandshandsker i god kvalitet – og er en klar favorit hos Mira, hvilket også giver en ekstra glæde, at netop Uhlsport har valgt at give hende sponsorat. Allan Ahlberg, målmandstræner, fortæller også, at han er glad for sponsoratet, da han mener det viser, at kvindesporten tages seriøst, også i de næstbedste rækker.

Gode priser til medlemmer af Greve Fodbold

Aftalen er kommet i hus gennem Greve Fodbolds store samarbejdspartner Sportswear Vanløse, som vil få et fornuftigt udvalg af Uhlsport målmandshandsker hjem. Medlemmere af Greve Fodbold vil herigennem få en fordelagtig pris, som er resultatet af aftalen med Mira og Tania. Du kan endnu ikke se links til målmandshandskerne på nettet, men kan derimod tage forbi butikken i Vanløse, hvis du ønsker at prøve et par.

Vi i Greve Fodbold Kvindeafdeling sætter stor pris på samarbejdet, og glæder os til at se Mira og Tania med deres nye handsker.

Der er stor forskel på handsker, og hvordan de er udviklet. Hvis du ønsker at læse mere om Uhlsports handsker, og hvordan de er udviklet kan du gøre det her