Målrig sejr over Birkerød

Birkerød - Greve 0-5

Reves med skud mod mål

Kvinderne vandt overbevisende over oprykkerne fra Skjold Birkerød med hele 0-5. Det var en kamp, hvor Birkerød aldrig blev farlige, da bagkæden endnu engang viste stor klasse og lukkede af for mulige chancer. Det betød også, at Greve kvinderne havde overtaget i kampen.

Der skulle dog gå 38 minutter, før der kom hul på mål-bylden. Det var Troest der sørgede for at skyde målfesten igang med et flot mål efter et godt opspil af Bubber og Sparre. Og herefter gik det stærkt. I 40′ minut blev der dømt straffe mod Sparre – og denne chance lod Gryde ikke forbipassere. Uden chance for Birkerød målmand skød Gryde sikkert bolden i mål fra straffesparkspletten.

Birkerød nåede kun lige at give bolden op, så var Troest på pletten igen – en fejlaflevering fra Birkerød tilbage til målmanden skabte mulighed for at Troest kunne presse Birkerøds målmand, og det gjorde hun med fuld fart og vandt dermed duellen og kunne dermed skyde på frit mål og stillingen stod dermed 0-3 i 41’minut, blot små tre minutter efter første scoring.

Efter pausen kom kvinderne ud med samme høje pres og der blev atter skabt store chancer. Dette betød også at Bubber kom på måltavlen i 59′ minut og Sparre lukkede kampen med den femte og sidste scoring i 89′ minut.

Gryde måtte i mellemtiden tage imod en ostemad fra dommeren, og Zoëga fik debut.

 

Lasse, cheftræner, siger om weekendens sejr:

“Lørdagens kamp stod på et besøg forbi Birkerød.  Det blev til en 5-0 sejr – en sejr der sagtens kunne have været endnu større, men vi er meget tilfredse med denne sejr og specielt at vi for tredje kamp i streg holder 0’et.

Jeg synes igen, at jeg så et hold som stod sammen, og viste vilje og vejen frem til en sejr. Der er ingen tvivl om vi sad på kampen hele vejen igennem, og holder Birkerød fra at være farlige på noget tidspunkt. Jeg synes også, at vi fik sat det tempo på sidste 1/3 del af banen, som var en del af taktikken.

Vi er nu oppe på første pladsen og det er utrolig dejligt, men samtidig ikke noget vi gider bruge tid på at snakke om lige nu. Vi har fokus på en kamp ad gangen, og så længe vi spiller og arbejder på den måde vi gør nu, så er jeg sikker på, når vi når længere hen, at vi kan begynde at kigge på tabellen.”