Greve vs. Kolding

Målfest: 8-0 sejr over KoldingQ II

Greve vs. Kolding

Weekendens kamp kastede en storsejr på 8-0 over KoldingQ II af sig. En kamp hvor både Troest og Sparre kunne kvitteres for hattrick og også Sissel, kampens spiller, kom på måltavlen hele to gange. Derudover kunne vi byde Isa velkommen tilbage på mål.

 

En 1. halvleg med lavt tempo, dårligt kombinationsspil og sløsede afleveringer

Kvinderne lagde et godt pres fra start og allerede efter 3 minutter kom første scoring. Et indlæg fra Sissel landede hos Troest, som med en smuk hælaflevering gjorde at Sparre kunne skyde bolden i mål.

Herefter faldt kvinderne i deres pres – og der var ikke sammenhæng i spillet. Første halvleg bar altså meget præg af lavt tempo, dårligt kombinationsspil og sløsede afleveringer. Der gik derfor også 40 minutter efter første scoring før kvinderne fik bolden i mål. Et fantastisk langskud fra Troest sendte kvinderne på en 2-0 føring inden halvlegen.

 

6 mål på 45 minutter

I pause fik kvinderne justeret de småting, der var i vejen i første halvleg – og det udmøntede sig intet mindre end 6 scoringer.

Allerede få minutter inde i 2. halvleg var angrebsduoen, Sparre og Troest på målkurs igen. En fantastisk spilning fra Troest og et løb i dybden af Sparre sikrede en 3-0 føring og blot 5 minutter efter kunne Sissel gøre det til 4-0 på et godt indlæg fra Frede på venstre kant.

I den efterfølgende halve time lagde kvinderne et godt pres på Kolding og dermed formåede Kolding aldrig at komme ned i Greve enden og blive farlige. 2. Halvleg bar altså mere præg af kampgejst, sammenhold og spil end første halvleg. Uret skulle dog passere 80 minutter før kvinderne fik Koldings netmasker til at blafre igen – men herefter gik det stærkt.

I 81’ minut hamrer Troest atter bolden smukt i nettet til 5-0 og kun 3 minutter efter er Sissel endnu engang på sin plads bagerst i feltet – og stillingen stod så 6-0.

Troest headede bolden I mål

Troest headede bolden i mål og fuldendte sit hattrick i ’92 minut

Kolding nåede kun lige at give bolden op, så stod det 7-0 efter Sparre let og elegant driblede forbi Koldings midterforsvarer og målmand. Det ottende og sidste mål kom i kampens døende minutter, hvor Troest uden problemer header bolden i mål på et indlæg fra Sissel.

Kampen blev altså en målrig affære med hele 8 mål til Greve kvinderne hvilket betyder, at kvinderne fortsat ligger i front med 22 point og 9 kampe spillet.

 

Lasse, cheftræner, siger om kampen:
“Det er altid dejligt med kampe hvor man scorer en masse mål, men endnu bedre når ens angribere begge score hattrick, og samtidig en masse spillere som virkelig viser klasse i opspillene.

Vi har nu holdt 0’et i 7 kampe i streg, og i weekendens kamp mod Kolding gør vi det igen – dette kan jeg kun være utrolig glad for.

Kolding kampen startede utrolig godt ud, men desværre faldt vi lidt i tempo i resten af 1 halvleg. I pausen snakkede vi meget om at vi skulle sørge for at det var os der satte tempoet i kampen, og ikke skulle tillade Kolding, at tage farten ud af kampen.

2 havleg bød på en højtempo-fuldt kamp, med utrolig mange løb og hurtig bold omgang, hvilket gjorde Koldings forsvar flere gange kom i ubalance og her kunne vi sørge for at være konsekvente og straffe dem.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.