En kamp der desværre ikke gik hjemmeholdets vej

#9 Catrine Gryholt blev kåret til kampens spiller

Greve kvinder stod lørdag over for endnu en svær opgave. FC Thy/ThistedQ stod på nemlig på programmet.

Efter begge hold havde fået 3 point, weekenden forinden, var dette en kamp begge hold gerne ville vinde. Begge hold var tændte fra start af, og der gik ikke mere end et par minutter, før CC havde sendt Troest i dybden. Desværre blev det ikke til noget. Greve kvinderne sad tæt, men det samme gjorde FC Thy/ThistedQ.

Vi skal blot 33 minutter ind i kampen, før første mål træder ind. FC Thy/ThistedQ får et frispark i deres højre side, ikke så langt ude foran feltet. Bolden bliver slået ind over, og pludselig ligger bolden i Greves mål. 1-0 til FC Thy/ThistedQ.
Minutterne fortsætter. Reves med et godt indlæg til Troest, som desværre ikke når den. Selvom det var Greve kvinderne der havde overtaget i kampen, så gik ikke mere end 6 minutter for bolden igen lå i Greves mål. En uheldig clearing fra Greve lander lige i fødderne på en Thisted spiller, som brager den direkte i krogen. Dette havde heldigvis ikke taget gejsten fra kvinderne. Det havde det heller ikke for FC Thy/ThistedQ. De havde desværre overtaget det meste af spillet de sidste minutter i 1. halvleg, og 1 minut inden halvleg står den 3-0 til FC Thy/ThistedQ.

 

En 2.halvleg der starter rigtig godt

Man skulle tro en stilling på 0-3 til FC Thy/ThistedQ, havde slået Greverne kvinderne ud. Dog var dette ikke tilfældet. Alle 11 mand havde god intensitet fra start af, og udstrålede energi. 2. halvleg var næsten lige fløjet i gang, og pludselig ligger Nico i græsset. Det betød en udskiftning. Nico ud og Malle ind. Dette betød ikke, at Greve kvinderne havde mistet håbet.

Der skulle heldigvis ikke bruges mere end 7 minutter inde i 2. halvleg, før bolden lå i FC Thy/ThistedQs mål. Med en bold på tværs i feltet fra Sparre, kunne Troest hamre bolden direkte op i nettaget. Efter 65 minutter foretager Greves deres 2. udskift. Ud går Reves og ind kommer Hallgren. Minutterne gik, og Greve kvinderne pressede på. Intensiteten var høj, og chancerne kom til. Bare en af dem lød på en bold fra Sissel på tværs i feltet, men desværre var Sparre eller Hallgrens ben ikke lange nok. Der bliver presset rigtig godt på, og stor set hele 2. halvleg var Greves kamp. Det var ikke meget FC Thy/ThistedQ var over midten.

Chancerne blev stadig skabt. Gryde og Troest, begge med en afslutning, som desværre ikke røg i mål. Greve foretager deres 3 og sidste udskiftning. Ud går Troest og ind kommer Mulle. Det hårde pres fortsatte, og endnu flere chancer kom til. Desværre havde ingen af dem kvalitet nok til at ryge i kassen. Minutterne gik, og dommeren fløjtede kampen af. En stor skuffelse og ærgrelse hos Greve kvinder, der ellers kæmpede en brag af en kamp til sidste minut.

Kampens spiller blev #9 Catrine Gryholt

 

Lasse med et par ord om kampen:

“En hård dag var det i lørdags, og jeg syntes ikke resultatet er fair, hvis man skal se det ud fra 90 min. Jeg syntes klart, vi havde størstedelen af spillet og de største chancer, men FC Thy Thisted skal have ros for deres defensive organisation og de 3-4 omstillinger de laver på os som bliver farlige.

Og når selv dommeren kan sige, at resultatet ikke er fair, må der være lidt om snakken. Men mine spillere skal have kæmpe ros for den fight de viste på banen, og troen på at komme tilbage efter 0-3 i halvlegen. Vi skal hurtigt have rystet dette resultat væk og arbejde videre til næste søndag, hvor vi møder Vildbjerg ude.”

 

http://www.grevefodboldkvinder.dk/wp-content/uploads/2018/04/DSC_0313.jpg
http://www.grevefodboldkvinder.dk/wp-content/uploads/2018/04/DSC_0322.jpg
http://www.grevefodboldkvinder.dk/wp-content/uploads/2018/04/DSC_0331.jpg
http://www.grevefodboldkvinder.dk/wp-content/uploads/2018/04/DSC_0348.jpg
http://www.grevefodboldkvinder.dk/wp-content/uploads/2018/04/DSC_0266.jpg
http://www.grevefodboldkvinder.dk/wp-content/uploads/2018/04/DSC_0269.jpg
http://www.grevefodboldkvinder.dk/wp-content/uploads/2018/04/DSC_0273.jpg
http://www.grevefodboldkvinder.dk/wp-content/uploads/2018/04/DSC_0173.jpg
http://www.grevefodboldkvinder.dk/wp-content/uploads/2018/04/DSC_0171.jpg
http://www.grevefodboldkvinder.dk/wp-content/uploads/2018/04/DSC_0170.jpg
http://www.grevefodboldkvinder.dk/wp-content/uploads/2018/04/DSC_0184.jpg
http://www.grevefodboldkvinder.dk/wp-content/uploads/2018/04/DSC_0179.jpg
http://www.grevefodboldkvinder.dk/wp-content/uploads/2018/04/DSC_0143.jpg