Sundheds- og den fysiske stab i Greve Fodbold Kvinder

Greve satser på sundhedsstaben

Sundheds- og den fysiske stab i Greve Fodbold Kvinder

Lasse, cheftræner, og resten af ledelsen i Greve har valgt at opgradere på den fysiske stab og sundhedsstaben, da den nye spillestil stiller store krav til spillernes fysiske form og ydeevne – både i træning og kamp.

Det betyder, at der nu er tilknyttet to fysioterapeuter og to massører – og samtidig er der indgået en samarbejdsaftale med to enkelte specialister i kvindeafdelingen. Dernæst er der ansat to fysiske trænere til at optimere den fysiske form i samarbejde med sundhedsstabe samt en diætist, der skal være med til at forbedre spillernes kost og væskevaner, herunder forbedre restitutionstiden og spillernes ydeevne.

 

Denne opgradering betyder, at der kan være fokus på den enkelte spiller, og bruges ekstra tid på at optimere hendes fysiske form udfra hvad hun skal blive bedre til på hendes position.

“Jeg er utrolig glad for, at det har kunnet lade sig gøre at samle dette fantastiske team. Vi er nu i fuld gang med at optimere den form og styrke, som spillerne skal have for at kunne udføre den nye spillestil, jeg har indført.” fortæller Lasse.

 

Nyt set-up giver en optimal fysisk og sund hverdag i klubben

Ifølge Lasse, så har kvinderne allerede rykket sig meget – og det går fremad fra uge til uge. Målet er at have kvinderne i den ønskede form i marts 2018:

“Til marts næste år rejser vi på træningslejr, og der er målet, at kvinderne rent fysisk skal ligge der, hvor de skal. Derfor arbejder vi meget målrettet med den enkelte spiller og har dermed også optimere på hvornår sundhedsstaben er tilstede i klubben”

Med det nye team har kvinderne 2-3 behandlere på inden og efter træning, som kan behandle og gøre kvinderne klar til kamp og træning. Under træning er der også altid en behandler til stede, som kan behandle akut, hvis noget skulle opstå og samtidig er der fysisktræner med på banen som laver individuelle forløb i form af optimering af den fysiske form, sprint eller skadesbehandling.

For de skadede spillere er der også tilknyttet en behandler, der er med i styrkerummet og arbejder med kvindernes skader.

“Jeg føler, at vi med det nye set-up kan give vores spillere en optimal fysisk og sund hverdag i klubben, hvilket er vigtigt med den nye spillestil og ikke mindst vores målsætning om Kvalifikationsliga til foråret” siger Lasse.