Greves Borgmester

Fint besøg af Greves Borgmester

Greves Borgmesterfoto: Cophia Birkedal

I torsdags havde kvinderne fint besøg af Greves Borgmester, Pernille Beckmann, der gerne ville ud og hilse på og ønske alle 1. holdsspillerne og trænerteamet held og lykke med den kommende sæson i 1. division.

Borgmesteren og Greve Kvinders sportchef, Peter Wissing, drøftede hvordan kvinderne har ligget i toppen af 1. division de seneste to år og at målet igen i år er at komme i oprykningsspillet til 3F, som er kvindernes højeste række.

Greve Fodbold er en af de største fodboldklubber i Danmark også på pige-/damesiden. Med en bred trup med et højt teknisk niveau og med cheftræner Lasse Petersen ved roret, så mener sportschef Peter Wissing, at målet er indenfor rækkevidde.

“Vi håber at rigtigt mange vil følge holdets bestræbelser her til efteråret og vil sætte kryds i kalenderen for vores første hjemmebanekamp lørdag 19. august kl. 14:00. Det er bestemt ikke det værste man kan foretage sig i et par timer en lørdag eftermiddag.” fortæller Peter Wissing, sportschef.

 

En af dem, som bestemt vil følge holdet, er Pernille Beckmann, der viste stor interesse og begejstring for kvindernes flotte resultater. Hun udtaler: “Greve er kendt for et godt foreningsliv og masser af sportsklubber, med plads til både bredde og elite. I flere sportsgrene konkurrerer Greve klubber på højeste niveau. Det glæder mig, at vi nu også regnes blandt de bedste i landet med vores kvindefodbold.”

 

http://www.grevefodboldkvinder.dk/wp-content/uploads/2017/08/IMG_4092.jpg
http://www.grevefodboldkvinder.dk/wp-content/uploads/2017/08/IMG_4083.jpg
http://www.grevefodboldkvinder.dk/wp-content/uploads/2017/08/IMG_4104.jpg
http://www.grevefodboldkvinder.dk/wp-content/uploads/2017/08/IMG_4113.jpg
http://www.grevefodboldkvinder.dk/wp-content/uploads/2017/08/IMG_4125.jpg
http://www.grevefodboldkvinder.dk/wp-content/uploads/2017/08/IMG_4134.jpg