Anna Mogensen skifter fra Brøndby til Greve

Et nyt ansigt vil i den kommende sæson trække Greve-trøjen over hovedet. Vi kan nemlig med glæde offentliggøre, at Anna Mogensen skifter til Greve efter en årrække i Brøndby med 3F liga og U18 DM.

 

Fra Brøndby til Greve

Lasse, cheftræner, har haft Anna i kikkerten længe, og skiftet er blevet en realitet grundet et godt samarbejde med Brøndby:

“Jeg er utrolig glad for, at vi nu kan offentliggøre Anna Mogensen i Greve. Det er et samarbejde med Brøndby der gør dette skifte muligt. Jeg er derfor glad for at det endelig har kunne lade sig gøre” siger Lasse, cheftræner.

Anna har trænet med kvinderne siden årsskiftet, og hun føler sig allerede godt tilpas i truppen:

“Jeg synes, det har været fedt at starte i Greve. Jeg føler, jeg er blevet taget rigtig godt imod af alle, og jeg er allerede begyndt at komme ind i det nye rutiner.” fortæller Anna om skiftet.

Annas valg om at starte i Greve skyldes flere ting, men bl.a. klubbens ambitioner har været afgørende:

“Jeg har valgt at skifte til Greve, da jeg bedst kunne se mig spille her – udover selvfølgelig i Brøndby. Jeg synes, Greve er en klub med de rigtig ambitioner, og der er gode muligheder for at jeg kan udvikle mig yderligere her.”

 

Anna har en fortid i Brøndby på 3F Liga-holdet og U18DM.

Et ungt forsvarstalent

Anna er et ungt forsvarstalent, som både kan spille midterforsvar og back – og det styrker dermed bagkæden, at Anna indtræder i truppen. Lasse fortæller at en af Annas helt store styrker er hendes rolighed på banen, som er unikt taget hendes alder i betragtning.

“Anna er en ung, men utrolig rolig spiller, der har et godt overblik på banen og en stor fodboldintelligens. Jeg er ikke i tvivl om, at hun passer godt ind i Greve og vores spillestil” uddyber Lasse.

Ifølge Lasse skal de næste par måneder gå med at Annas skal lære den offensive spillestil at kende, hvilket også vil være med til at udvikle Anna som spiller.

 

 

Vi har stillet Anna tre skarpe spørgsmål:

1) Hvad ser du frem til i næste sæson i Kvalifikationsligaen?
Jeg ser frem til nogle udfordrende kampe, som vi selvfølgelig nok skal vinde med god vilje og god fodbold. Jeg forventer at holdet arbejder hårdt, da niveauet fra 3f ligaen er noget højere. Men med hårdt arbejde, seriøsitet og vilje, skal det nok lykkedes os at få en god placering.

2) Hvad er dine forventninger til dig selv i næste sæson?
Mine forventninger er at jeg selvfølgelig skal kæmpe mig til at få noget spilletid, og at jeg bliver ved med at klø på, og at jeg som ny skal lære den nye spillestil at kende.

3) Hvad forventer du af holdet i næste sæson?
Jeg forventer, at vi starter den nye sæson godt ud – og at alle gør deres bedste på hver deres positioner.

 

Vi byder Anna stort velkommen i Greve! Vi glæder os til at se dig i Greve trøjen fremover.