Greve Anfører, CC, Camila Christensen

Anfører CC: Jeg er så stolt

Greve Anfører, CC, Camila Christensen

I sidste uge sikrede kvinderne sig oprykning til Kvalifikationsligaen efter 3-0 sejren over Østerbro, og i weekenden sørgede kvinderne samtidig for at sikre sig første pladsen med en 1-5 sejr over selvsamme Østerbro-hold. Men oprykningen og 1. pladsen har glippet to år i streg – i år lykkedes det så endelig kvinderne at få oprykningen i hus – endda to runder før tid. Et resultat anfører CC er meget stolt over – så det har vi taget en snak med hende om.

 

En trussel for de andre hold i rækken

Som mange var vidne til både i 2015 og 2016, så glippede oprykningen for kvinderne i allersidste kamp – begge gange trak Næsby det længste strå. Og det var til stor skuffelse for alle i og omkring holdet, at det mislykkedes. Ifølge CC skyldes oprykningen i år flere ting:

”Mange af os i truppen har været med til at misse Kvalifikationsligaen to gange – så at vi, med to runder igen, har nået målet, mener jeg skyldes trænerskiftet i sommer, en flot offensiv gang fodbold samt en ny spilformation, som vi virkelig har truet de andre hold i rækken med.”

Og det er med stolthed i stemmen, at CC fortæller om de mange ændringer det sidste års tid, som naturligvis skabte en anelse uro i truppen – men ikke nok til at slå kvinderne ud:

”Jeg er så stolt over den måde, holdet har taget imod ny træner, nyt system og alle forandringerne – og bare overført det til banen. Vi havde lidt startvanskeligheder mod Sundby og B93, men derefter fik vi lynhurtigt vendt skuden og har siden været ubesejrede i 12 kampe.”

 

Fight og sammenhold er nøglen til succes

Udover ny spilformation og træner, så mener CC også, at kvindernes sammenhold har været medvirkende til at sikre Kvalifikationsspillet i år.

”Hele truppen har kæmpet for hinanden og fightet til sidste kamp – og netop dét sammenhold, vi har haft på banen, har været en af de væsentligste faktorer til, at vi i år har fået succes” fortæller CC.

Succesen er derfor også en enorm lettelse for anføreren, der har været med helt fra 2014 og dermed været en del af Greves sportslige op- og nedture igennem de seneste år og lettelsen er derfor til at mærke på CC:

”Det er en enorm lettelse, at vi får oprykningen i år. Jeg synes, det er helt fortjent, at vi har kvalificeret os, da vi har vist rigtig flot spil – både offensivt og defensivt, og vi er kun blevet et stærkere hold gennem sæsonen”

Men arbejdet skal gøres færdig – og CC stiller sig ikke tilfreds før de sidste 3 point er i hus.

”Vi mangler en kamp og der skal vi have 3 point, så vi for alvor viser, at vi er topholdet i 1. division øst. Vi vil nyde den sidste kamp og fejre det hele på lørdag – og derefter gå på en velfortjent juleferie, inden vi igen er klar til at tage arbejdshandskerne på, og drille de 3F Liga hold, som kommer i nedrykningsspillet.” siger CC afslutningsvis.

 

På lørdag spiller kvinderne sidste kamp – det er kl. 13.00 på kunsten i Greve og når slutfløjtet lyder skal champagnen poppes og det hele skal fejres. Så kom ud og vær med!