Jonas Janjooa stopper

Afsked med damesenior 2. træner, Jonas Janjooa

Jonas Janjooa stopper

Efter 1 år i spidsen for Greves 2. hold har Jonas Janjooa valgt at prøve kræfter med et højere rangerende hold, og skifter derfor til FC Damsø, hvor han skal være assistenttræner for deres 1. division kvinder.

“Jeg har været utrolig glad for min tid i Greve og for at stå i spidsen for et fantastisk hold, og samarbejde med et professionelt team. Sammen har vi skabt en stor udvikling og et rigtig godt sammenhold, og derfor er både de og jeg blevet udviklet. Så mange tak til pigerne for nogle rigtig gode timer på banen.” siger Jonas

Greve Kvinder og Cheftræner, Lasse, siger mange tak for tiden sammen med Jonas, og håber at han får en god tid i FC Damsø.

“Jonas har været med til at rykke holdet, til der hvor de er idag, og samtidig har været med til at samle et godt 2. hold sammen. Vi ønsker alle Jonas held og lykke i fremtiden” fortæller Lasse, cheftræner.

 

Ny 2. holdstræner offentliggøres snart

Hvem den nye 2. holdstræner bliver, er ved at blive endeligt besluttet. Trænerteamet arbejder på, at kunne offentliggøre navnet på den nye træner indenfor de næste to uger.