4x tilgang til Greve Fodbold Kvinder

Efter sommerferien har vi med stor glæde kunne byde fire nye, spændende og dygtige profiler velkommen til Greve. Alle fire er spillere, som ifølge Lasse, tilfører en masse styrker samt opruster yderligere på den dygtige trup, som 1. holdet besidder.

Vi kan derfor byde velkommen til:

  • Christine Zoëga
  • Elizabeth “Mulle” Madjaric
  • Michaela Schnack
  • Julie Rømming Hillemann-Jensen

 

Christine Zoëga

Lasse, cheftræner, siger om Christine:
“Christine, også kaldet Zoëga, har vi hentet til fra BSFs 3F liga mandskab, og jeg er rigtig glad for at det lykkedes os at få en aftale på plads med Zoëga. Hun er en ung talentfuld spiller, og har igennem sin ungdom spillet på højeste plan med en fortid på B93´s U18DM mandskab, efterfulgt af 1 division i Sundby, og sidst 3F ligaen i BSF. Selvom hun er ung, så har hun allerede erfaring med elitefodbold.

Christine spiller på den offensive midt, hvor hun er en dygtig spilfordeler, tekniskstærk, og et fantastisk overblik.Christine har derudover en god evne for sin placering på banen, samt en fantastisk spark. Jeg glæder mig meget til at få Zoëga i kamp.”

 

 

Elizabeth “Mulle” Madjaric

Lasse, cheftræner, siger om Mulle:

Elizabeth, også kaldet Mulle, har vi hentet hjem fra Colorado Pride i USA. Mulle har spillet i USA i en del år, men inden der spillede hun for Brøndbys 3F liga mandskab. Mulle spiller på den centrale midtbane, hvor hun har et fantastisk lavt tyngdepunkt at arbejde i. Hun er utrolig teknisk stærk og samtidig en god spilfordeler.

Mulle har med sine mange år i USA og Brøndby en utrolig erfaring, hvilket gør hende til en fantastisk klo spiller med en god placeringsevne. Vi har nu, efter en lang kamp med det amerikanske fodbold forbund, modtaget Mulles spillercertifikat, og da hun har trænet med holdet siden de kom tilbage fra ferie i juli, er hun nu klar til kamp.

 

Michaela Schnack

Lasse, cheftræner, siger om Schnack:

Jeg er utrolig glad for det er lykkedes os at få en aftale på plads med Schnack. Hun er en spiller, jeg længe gerne ville have til klubben. Schnack er en utrolig spændende angriber og stadig meget ung, men med en fortid i BSF og Brøndby IF på både U18 DM og 3F liga i begge klubber, så er der ingen tvivl om, at vi får en ung angriber med stor erfaring allerede. Schnack er en angriber med en fantastisk statur, attitude, placeringsevne, og ikke mindst utrolig stærk til at holde på bolden og i sine dueller.

 

Julie Rømming Hillemann-Jensen

Lasse, cheftræner, siger om Julie:

Julie er kommet til fra Roskilde Fodbold, og vi er utrolig glade for, at hun har valgt at komme til Greve. Hun er en stabil og stærk midtbanespiller – en rigtig slider! Hun er stadig en ung spiller, som har mange år foran sig, og vi er ikke i tvivl om at vi kan udvikle hende videre. Julie er i fuld gang med at træne sin form op til 1 divisions fodbold, og spiller lige nu fulde kampe på klubbens talent fulde 2 hold, for at få kamp træning, mens hun fokusere på at komme i fuld kampform.

 

Velkommen til Greve alle fire!